Բաժիններ՝

Բանանով և շոկոլադով աղանդեր

Բաղադրիչներ

1. Բանան (առանց կեղևի) – 300 գ

2. Մուգ շոկոլադ – 100 գ

3. Կաթնային շոկոլադ – 100 գ

4. Դարչին – 1/4 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Գոլորշու վրա հալեցնել շոկոլադը:

2. Բանանը բլենդերով վերածել խյուսի:

3. Խյուսը ավելացնել շոկոլադին, ավելացնել նաև դարչինը:

4. Լավ խառնել, լցնել յուղաթղթով պատված 15×15 սմ կաղապարի մեջ:

5. Դնել սառցախցիկը 3-4 ժամ:

6. Կտրատել, մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս