Բանանով և շոկոլադով աղանդեր
Բաղադրիչներ
1. Բանան (առանց կեղևի) – 300 գ
2. Մուգ շոկոլադ – 100 գ
3. Կաթնային շոկոլադ – 100 գ
4. Դարչին – 1/4 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Գոլորշու վրա հալեցնել շոկոլադը:
2. Բանանը բլենդերով վերածել խյուսի:
3. Խյուսը ավելացնել շոկոլադին, ավելացնել նաև դարչինը:
4. Լավ խառնել, լցնել յուղաթղթով պատված 15×15 սմ կաղապարի մեջ:
5. Դնել սառցախցիկը 3-4 ժամ:
6. Կտրատել, մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը