Բաժիններ՝

Իդեալական իտալական նախաճաշ

Բաղադրիչներ

1. Բրիոշ հաց – 50 գ

2. Ռիկոտտա պանիր – 60 գ

3. Թարմ հատապտուղներ – 30 գ

4. Մեղր – 20 գ

5. Կարագ – 10 գ

6. Ելակի մուրաբա – 10 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Հացը կտրել և երկու կողմից տապակել կարագով:

2. Ռիկոտտա պանիրը խառնել մեղրի հետ և տարածել հացի վրա:

3. Վրան լցնել ելակի մուրաբա, ավելացնել թարմ հատապտուղներ և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս