Բաժիններ՝

Սեխից, դեղձից և մոշից պատրաստված ապուր

Բաղադրիչներ

1. Սեխ – 700 գ

2. Դեղձ – 2 հատ

3. Կիտրոնի հյութ – 0.5 հատ

4. Կոկոսի կաթ – 1/2 բաժակ

5. Մոշ – 1/2 բաժակ

6. Բալզամիկ քացախ – 1/2 թ/գ

7. Շաքարի փոշի

8. Անանուխ

Պատրաստման եղանակը

1. Մաքրել սեխը, մանր կտրատել:

2. Դեղձերը կիսել, հեռացնել կորիզները: Սեխը, դեղձերը հարել բլենդերով, ավելացնել կիտրոնի հյութը և զանգվածը վերածել խյուսի:

3. Խյուսին ավելացնել կոկոսի կաթը և լավ խառնել: Փորձել ապուրը, եթե անհրաժեշտ է, ավելացնել շաքարի փոշի և խառնել: Ապուրը դնել սառնարանը մոտ 30 րոպե:

4. Բլենդերով հարել մոշը և բալզամիկ քացախը:

5. Լցնել ապուրը բաժակներ մեջ, ավելացնել մոշի խյուսը: Զարդարել անանուխի տերևներով և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս