Բաժիններ՝

Բանանի և նարնջի մուրաբա

Բաղադրիչներ

1. Բանան – 1 կգ

2. Նարինջ – 1 կգ

3. Շաքարավազ – 1 կգ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանանը մաքրել, օղակաձև շերտատել:

2. Նարինջը կեղևազրկել, հեռացնել սերմերը և թաղանթները: Մաքրած նարինջները լցնել թասի մեջ, վրան լցնել բանանը, բայց չխառնել: Երրորդ շարքը շաքարավազն է:

3. Զանգվածը դնել ցածր կրակի վրա, հասցնել եռման, ինչից հետո խառնել:

4. Եռալուց հետո մուրաբան եփել 40 րոպե, հետո լցնել ստերիլ բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս