Բաժիններ՝

Ամառային լավագույն աղանդերը

Հատապտղային պաղպաղակ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

1. Սառեցված հատապտուղներ – 500 գ

2. Բնական յոգուրտ – 500 մլ

3. Շաքարավազ – 5 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Հատապտուղները, յոգուրտը և շաքարավազը հարել բլենդերով: Պետք է ստացվի միասեռ զանգված:

2. Այնուհետև լցնել տարաների մեջ և դնել սառցախցիկը:

3. Մատուցել՝ զարդարելով թարմ հատապտուղներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս