Բաժիններ՝

Սալորի տնական մուրաբա՝ ընկույզով և դարչինով

Բաղադրիչներ

1. Սալոր – 1 կգ

2. Շաքարավազ – 4 բաժակ

3. Մաքրած ընկույզ – 130 գ

4. Աղացած դարչին – 2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սալորը լվանալ, կորիզները հեռացնել, լցնել կաթսայի մեջ:

2. Ավելացնել 1 բաժակ ջուր, հասցնել եռման և եփել 20 րոպե, մինչև սալորի փափկելը:

3. Ավելացնել շաքարավազը, ընկույզը, դարչինը և խառնելով եփել, մինչև շաքարավազի հալչելը:

4. Շաքարավազի հալչելուց հետո եփել ևս 10 րոպե:

5. Լցնել բանկաների մեջ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս