Բաժիններ՝

Իտալական աղցան՝ խոզապուխտով, պանրով և բանջարեղենով

Բաղադրիչներ

1. Խոզապուխտ – 300 գ

2. Լոլիկ – 2 հատ

3. Քաղցր պղպեղ – 2 հատ

4. Պաստա – 400 գ

5. Կոնսերվացված եգիպտացորեն – 300 գ

6. Պանիր – 200 գ

7. Մայոնեզ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Մակարոնը եփել, թողնել՝ սառչի:

2. Լոլիկը և պղպեղը խորանարդաձև կտրատել, խոզապուխտը բարակ շերտատել, պանիրն անցկացնել քերիչով:

3. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, մայոնեզ ավելացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս