Իտալական աղցան՝ խոզապուխտով, պանրով և բանջարեղենով
Բաղադրիչներ
1. Խոզապուխտ – 300 գ
2. Լոլիկ – 2 հատ
3. Քաղցր պղպեղ – 2 հատ
4. Պաստա – 400 գ
5. Կոնսերվացված եգիպտացորեն – 300 գ
6. Պանիր – 200 գ
7. Մայոնեզ՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
1. Մակարոնը եփել, թողնել՝ սառչի:
2. Լոլիկը և պղպեղը խորանարդաձև կտրատել, խոզապուխտը բարակ շերտատել, պանիրն անցկացնել քերիչով:
3. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, մայոնեզ ավելացնել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը