Բաժիններ՝

Աղցան, որն իզուր չէ կոչվում «Նարնջագույն դրախտ»

Բաղադրիչներ

1. Դդում – 300 գ

2. Եփած ձու – 2 հատ

3. Թթվասեր – 3 ճ/գ

4. Սխտոր – 2 պճեղ

5. Աղ, սև պղպեղ

6. Կանաչ սոխ

Պատրաստման եղանակը

1. Դդումը քերել կորեական աղցանի համար նախատեսված քերիչով:

2. Խաշած ձվերը կտրատել և ավելացնել դդումին, համեմել աղով և պղպեղով:

3. Սոուսի համար թթվասերին ավելացնել ճզմած սխտոր, խառնել և ավելացնել աղցանին:

4. Մատուցելիս զարդարել կանաչ սոխով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս