Աղցան, որն իզուր չէ կոչվում «Նարնջագույն դրախտ»
Բաղադրիչներ
1. Դդում – 300 գ
2. Եփած ձու – 2 հատ
3. Թթվասեր – 3 ճ/գ
4. Սխտոր – 2 պճեղ
5. Աղ, սև պղպեղ
6. Կանաչ սոխ
Պատրաստման եղանակը
1. Դդումը քերել կորեական աղցանի համար նախատեսված քերիչով:
2. Խաշած ձվերը կտրատել և ավելացնել դդումին, համեմել աղով և պղպեղով:
3. Սոուսի համար թթվասերին ավելացնել ճզմած սխտոր, խառնել և ավելացնել աղցանին:
4. Մատուցելիս զարդարել կանաչ սոխով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը