Հնդկական խոհանոցի լավագույն բաղադրատոմսը
Բաղադրիչներ
1. Գառան միս – 500 գ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Սխտոր – 2 պճեղ
4. Քարրի – 1 ճ/գ
5. Բուսայուղ – 2 ճ/գ
6. Տոմատի մածուկ – 2 ճ/գ
7. Յոգուրտ – 1/2 բաժակ
8. Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Սոխը և սխտորը մանր կտրատել, տապակել:
2. Ավելացնել քարրիի փոշին, 2-3 րոպե տաքացնել ցածր կրակի վրա և ավելացնել տոմատի մածուկը:
3. Մի քանի րոպե շոգեխաշել, ավելացնել մանր կտրատված միսը, լցնել յոգուրտը, համեմել աղով:
4. Պատրաստի ուտեստը կարելի է մատուցել բրնձի հետ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը