Բաժիններ՝

Բանանով և խնձորով աղանդեր՝ առողջ ապրելակերպի սիրահարների համար

Բաղադրիչներ

1. Բանան – 3 հատ
2. Խնձոր – 2 հատ
3. Վարսակի փաթիլներ – 250 գ
4. Մեղր – 4 ճ/գ
5. Ընկույզ – 3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանանը կտրատել, ավելացնել մեղրը, վարսակի փաթիլները, խառնել:

2. Ստացված զանգվածը լցնել սիլիկոնե կաղապարի մեջ, զարդարել խնձորի բարակ շերտերով և ընկույզով:

3. Պիրոգը թխել 30 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս