Գեղեցիկ և համեղ աղցան՝ «Աֆրիկյան վարդ»
Բաղադրիչներ
1. Հավի ֆիլե – 300 գ
2. Պահածոյացված արքայախնձոր – 150 գ
3. Պահածոյացված եգիպտացորեն – 150 գ
4. Ձու – 2 հատ
5. Կոշտ պանիր – 150 գ
6. Լոլիկ – 2 հատ
7. Մայոնեզ – 100 գ
8. Աղ և սև պղպեղ
9. Սամիթ և պապրիկա
Պատրաստման եղանակը
1. Հավի խաշած միսը մանր կտրատել:
2. Պանիրը խորանարդիկների կտրատել:
3. Ձվերը ոչ մեծ կտորների կտրատել:
4. Ավելացնել եգիպտացորենը, կտրատած արքայախնձորը, աղը և պղպեղը:
5. Ավելացնել մայոնեզը և լավ խառնել:
6. Լոլիկի շերտերը դնել ափսեի մեջ՝ ինչպես ծաղկի թերթիկները:
7. Կենտրոնում լցնել աղցանը և զարդարել սամիթով և կարմիր պղպեղով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը