Բաժիններ՝

Լավագույն բաղադրատոմսը. բարակ խմորով պիցցա

Բաղադրիչներ

1. Ջուր – 250 մլ
2. Ալյուր (բաժակը՝ 500 մլ) – 1.5 բաժակ
3. Չոր խմորիչ – 1 թ/գ
4. Շաքարավազ – 2 ճ/գ
5. Աղ – 1 լ/գ
6. Ձիթապտղի յուղ – 2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Տաք ջրի մեջ լուծել շաքարավազը և խմորիչը, թողնել 10-15 րոպե:

2. Ալյուրը և աղը խառնել:

3. Լցնել թթխմորը և ավելացնել ձիթայուղը:

4. Փափուկ խմոր հունցել:

5. Թողնել խմորը հանգստանա մոտ 30 րոպե:

6. Պատրաստի խմորը բաժանել 3 մասի:

7. Նրբորեն գրտնակել, պատել ձիթայուղով, ավելացնել միջուկը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս