Բաժիններ՝

Աղանդերն այսքան արագ դուք դեռ երբևէ չեք պատրաստել

Բաղադրիչներ

1. Բանան – 2 հատ
2. Կաթնային շոկոլադ – 50 գ
3. Կոկոսի քերուկ

Պատրաստման եղանակը

1. Շոկոլադը հալեցնել:

2. Բանանը կեղևազրկել և կտրատել:

3. Բանանի թաթախել հալած շոկոլադի մեջ, այնուհետև վրան կոկոսի քերուկ շաղ տալ:

4. Աղանդերը դնել սառնարանում, շոկոլադի սառելուց հետո միայն մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս