Բաժիններ՝

Համեղ և օգտակար սեխի ջեմ

Բաղադրիչներ

1. Սեխ – 2 հատ (զուտ քաշը՝ 2 կգ)
2. Կիտրոն – 2 հատ
3. Շաքարավազ – 1 կգ

Պատրաստման եղանակը

1. Մեկ կիտրոնի հյութը քամել, երկրորդի կեղևը հեռացնել և կտրատել:

2. Սեխը մաքրել կեղևից և կորիզներից, կտրատել:

3. Սեխը և կիտրոնը միացնել և հարել բլենդերով:

4. Զանգվածի վրա շաքարավազ լցնել և 30 րոպե թողնել:

5. Կաթսան դնել գազօջախին, ավելացնել կիտրոնի հյութը և եփել ցածր կրակի վրա՝ 30 րոպե անընդհատ խառնելով:

6. Սառեցնել ջեմը և լցնել բանկաների մեջ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս