Բաժիններ՝

Լոլիկով և ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան

Բաղադրիչներ

1. Ծովախեցգետնի ձողիկներ
2. Լոլիկներ
3. Վարունգներ
4. Մայոնեզ
5. Աղ, պղպեղ, կանաչիներ

Պատրաստման եղանակը

1. Վարունգը լվանալ և խորանարդաձև կտրատել:

2. Միջին կտորներով կտրատել ծովախեցգետնի ձողիկները և ավելացնել վարունգին:

3. Լոլիկի կեղևը հեռացնել, խորանարդաձև կտրատել և ավելացնել աղցանին: Ավելացնել մանր կտրատված կանաչիները, աղը և պղպեղը: Լցնել մայոնեզը, խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս