Լոլիկով և ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան
Բաղադրիչներ
1. Ծովախեցգետնի ձողիկներ
2. Լոլիկներ
3. Վարունգներ
4. Մայոնեզ
5. Աղ, պղպեղ, կանաչիներ
Պատրաստման եղանակը
1. Վարունգը լվանալ և խորանարդաձև կտրատել:
2. Միջին կտորներով կտրատել ծովախեցգետնի ձողիկները և ավելացնել վարունգին:
3. Լոլիկի կեղևը հեռացնել, խորանարդաձև կտրատել և ավելացնել աղցանին: Ավելացնել մանր կտրատված կանաչիները, աղը և պղպեղը: Լցնել մայոնեզը, խառնել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը