Բաժիններ՝

Բանանով և վարսակի փալիթներով կեքսեր

Բաղադրիչներ

1. Բանան
2. Վարսակի փաթիլներ – 100 գ
3. Ձու
4. Դարչին
5. Սոդա – 1/2 թ/գ
6. Շաքարավազ
7. Վանիլին

Պատրաստման եղանակը

1. Բլենդերի մեջ հարել վարսակը և վերածել ալյուրի, ավելացնել մնացած բաղադրիչները և խառնել: Պետք է ստացվի միասեռ զանգված:

2. Ստացված խմորը լցնել կաղապարների մեջ և 180 աստիճան ջեռոցում թխել 20 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս