Տնական շոկոլադ՝ 10 րոպեում. համեղ և շատ բնական
Բաղադրիչներ
1. Կակաո – 5 ճ/գ
2. Կարագ – 50 գ
3. Շաքարավազ – 2 ճ/գ
4. Կաթ – 0.5 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
1. Կաթը տաքացնել, բայց եռման չհասցնել:
2. Շաքարավազը և կակաոն խառնել և զգուշությամբ ավելացնել կաթին:
3. Այնուհետև զանգվածին ավելացնել կարագը:
4. Ցածր կրակի վրա մոտ 2 րոպե անընդհատ խառնելով՝ եփել:
5. Տաք շոկոլադը լցնել կաղապարների մեջ և մի քանի ժամ դնել սառնարանի մեջ:
6. Երկու ժամ անց տնական շոկոլադը պատրաստ է:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը