Մթերքներ, որոնք այրում են ավելորդ ճարպերը
Երբ մարդիկ նպատակադրվում են հասնել հրաշալի կառուցվածքի, նրանք հիմնականում փնտրում են այնպիսի միջոցներ, որոնք կլինեն թե՛ արագ, թե՛ արդյունավետ: Սակայն պետք է զգուշորեն մոտենալ դիետաներին, քանի որ դրանք կարող են ազդել առողջության և մաշկի վրա: healthyfoodhouse.com-ը առաջարկում է օգտագործել միայն սննդարար մթերքներ:
Նուռ
Այս միրգը համարվում է առաջատար՝ իր մեջ առկա հակաօքսիդանտների շնորհիվ: Բացի այդ, նուռը հարուստ է ֆոլաթթուներով, վիտամիններով, մանրաթելերով և հայտնի է՝ որպես ցածր կալորիականություն ունեցող միրգ: Այս միրգն օգնում է քաշը կորցնելու գործում, քանի որ նվազեցնում է ճարպերի կուտակման հավանականությունը:
Շագանակ
Ո՞վ կարող է դիմադրել տաք շագանակի բույրին: Շագանակը պարունակում է քիչ ճարպային բաղադրիչներ, օսլա և վիտամին C: Այն մեծ էներգիա է հաղորդում, քանի որ պարունակում է մեծ քանակությամբ օսլա, որը, ինչպես գիտենք, գեղեցիկ կազմվածքի լավագույն «բարեկամն» է:
Մանդարին
Մանդարինը նման է նարնջին, հետևաբար՝ այն հարուստ է վիտամին C-ով և B-ով, կալցիումով, մագնեզիումով, ցինկով և կալիումով: Այս քաղցր միրգը խոնավեցնում է մաշկը և դրան փայլ հաղորդում: Այն կարող եք օգտագործել մեծ քանակությամբ՝ ամբողջ օրվա ընթացքում: Վիտամին C-ն նպաստում է ճարպերի այրման գործընթացի արագացմանը և L կարնիտինի՝ օրգանիզմում արտազատմանը (այս տարրը պատասխանատու է նյութափոխանակությունն արագացնելու համար):
Դդում
Դդումը գրեթե միշտ հիշեցնում է աշնան մասին, այն երբեմն անվանում են «աշնան թագուհի»: Օրական 100 գ խաշած դդում ուտելով՝ օրգանիզմը ստանում է ընդամենը 28 կալորիա: Դդումը հարուստ է կարբոհիդրատներով, որոնք օգնում են կարգավորել արյան ճնշումը, և հատկապես հարուստ է բետա-կարոտինով, վիտամին C-ով, E-ով և B-ով: Դդումը կարող է թարմ մնալ անգամ հավաքելուց մեկ տարի անց, այս ընթացքում դրա սննդարար արժեքը չի փոխվում:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը