Բաժիններ՝

Ամենահամեղ կիտրոնի կրեմն աշխարհում

Այս հիասքանչ կրեմն ունի շատ հեշտ բաղադրատոմս և անհրաժեշտ մթերքները պրակտիկորեն միշտ կան սառնարանում: Պատրաստման համար պահանջվում է ամենաշատը 10 րոպե: Կրեմը ստացվում է շատ նուրբ, կիտրոնի վառ թարմ համով:

Բաղադրիչները.

1. Կտրոն – 2 հատ
2. Ձու – 2 հատ
3. Կարագ – 40 գ
4. Շաքարավազ – 100 գ
5. Վանիլին՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը.

1. Կիտրոնը կեղևազրկել (կեղևի մի մասը կարելի է քերել մանր քերիչով և ավելացնել կրեմի մեջ՝ բույրի համար), քամել հյութը, խառնել շաքարավազի հետ՝ մինչև վերջինի լրիվ հալչելը:

2. Փորձել: Եթե շաքարավազը բավարար չէ, ավելացնել:

3. Ձվերն առանձին հարել (ավելի լավ է ձեռքով, ոչ թե հարիչով), անցկացնել մաղի միջով, ավելացնել կիտրոնը հյութը շաքարավազով:

4. Նորից լավ խառնել, թողնել, որ կրեմը հանգստանա 20 րոպե:

5. Ստացված զանգվածը լցնել թասի մեջ, ավելացնել կարագ և եփել մինչև պնդանալը: Չմոռանալ խառնել զանգվածը եփելու ժամանակ:

6. Պատրաստի կրեմը լցնել բաժակների մեջ և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս