Նման բան Դուք դեռ չեք փորձել. թոփ-3 արտասովոր մարինադներ՝ խորովածի համար
1. Միջերկրածովյան մարինադ՝ լոլիկով և ռեհանով
Չափաբաժինը – 2-3 կգ միս
Մարինացման ժամանակը – 360 րոպե
Բաղադրիչներ
1. Լոլիկ՝ սեփական հյութի մեջ – 1 լ
2. Կիտրոնի հյութ – 1 հատ
3. Շաքարավազ – 70 գ
4. Կապար – 1 ճ/գ
5. Սխտոր – 5 ատամիկ
6. Ռեհան – 100 գ
7. Ձիթապտղի յուղ – 100 մլ
8. Աղ, սև պղպեղ
2. Էկզոտիկ մարինադ՝ թթվասերով և նարինջով
Չափաբաժինը – 2-3 կգ միս
Մարինացման ժամանակը – 360 րոպե
Բաղադրիչներ
1. Նարինջ – 1 հատ
2. Սխտորի փոշի – 1 ճ/գ
3. Ռեհան – 2 թ/գ
4. Աղացած հիլ – 1 թ/գ
5. Թթվասեր – 600 գ
6. Մայոնեզ – 300 գ
7. Աղ, սև պղպեղ
3. Ճապոնական մարինադ՝ սոյայի սոուսով և կոճապղպեղով
Չափաբաժինը – 2-3 կգ միս
Մարինացման ժամանակը – 180 րոպե
Բաղադրիչներ
1. Սոյայի սոուս – 200 մլ
2. Թերեակի սոուս – 200 մլ
3. Լայմ – 2 հատ
4. Չիլի պղպեղ – 1-2 հատ
5. Համեմ – փոքր փունջ
6. Կոճապղպեղ – թարմ – 100 գ
7. Քունջութի յուղ – 50 մլ
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը