Բաժիններ՝

Նման բան Դուք դեռ չեք փորձել. թոփ-3 արտասովոր մարինադներ՝ խորովածի համար

1. Միջերկրածովյան մարինադ՝ լոլիկով և ռեհանով

Չափաբաժինը – 2-3 կգ միս
Մարինացման ժամանակը – 360 րոպե

Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ՝ սեփական հյութի մեջ – 1 լ
2. Կիտրոնի հյութ – 1 հատ
3. Շաքարավազ – 70 գ
4. Կապար – 1 ճ/գ
5. Սխտոր – 5 ատամիկ
6. Ռեհան – 100 գ
7. Ձիթապտղի յուղ – 100 մլ
8. Աղ, սև պղպեղ 

2. Էկզոտիկ մարինադ՝ թթվասերով և նարինջով

Չափաբաժինը – 2-3 կգ միս
Մարինացման ժամանակը – 360 րոպե

Բաղադրիչներ

1. Նարինջ – 1 հատ
2. Սխտորի փոշի – 1 ճ/գ
3. Ռեհան – 2 թ/գ
4. Աղացած հիլ – 1 թ/գ
5. Թթվասեր – 600 գ
6. Մայոնեզ – 300 գ
7. Աղ, սև պղպեղ 

3. Ճապոնական մարինադ՝ սոյայի սոուսով և կոճապղպեղով

Չափաբաժինը – 2-3 կգ միս
Մարինացման ժամանակը – 180 րոպե

Բաղադրիչներ

1. Սոյայի սոուս – 200 մլ
2. Թերեակի սոուս – 200 մլ
3. Լայմ – 2 հատ
4. Չիլի պղպեղ – 1-2 հատ
5. Համեմ – փոքր փունջ
6. Կոճապղպեղ – թարմ – 100 գ
7. Քունջութի յուղ – 50 մլ 

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս