Բաժիններ՝

Հավի բդիկները՝ խրթխրթան կեղևով

Բաղադրիչները՝

  • 900 գ հավի բդիկ
  • 1/2 բաժակ եգիպտացորենի փաթիլներ
  • 1 բաժակ ցորենի ալյուր
  • 5 ճ/գ բուսական յուղ
  • 1 թ/գ սխտորի փոշի
  • աղացած սև պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

Հավի բդիկները 10 րոպեով մտցրեք տաք աղաջրի մեջ: Հանեք ջրի միջից, հովացրեք:

Եգիպտացորենի փաթիլները խառնեք ալյուրի, աղի, սխտորի փոշու և աղացած սև պղպեղի հետ:

Կարդացեք նաև

Հավի բդիկները թաթախեք պատրաստած խառնուրդի մեջ, թավայի մեջ տաքացրեք յուղը, բդիկները տապակեք յուղի մեջ մինչև ոսկեգույն երանգ ստանալը:

Մատուցեք տաք վիճակում բանջարեղենային խավարտի հետ մեկտեղ:

Տեսանյութեր

Լրահոս