Բաժիններ՝

Կանաչ լոբով և աղացած մսով ուտեստ

Բաղադրիչները՝

  • սոխ- 2 գլուխ
  • բուսական յուղ- 3 ճ/գ
  • տավարի մսի խճողակ- 300 գ
  • սոյայի սոուս- 2 ճ/գ
  • կանաչ լոբի- 400 գ
  • աղ, մսի համար նախատեսված համեմունք
  • մի քանի ճյուղ կանաչի

Պատրաստման եղանակը՝

Սոխը մանր խորանարդների ձևով կտրատեք: Թավայի մեջ լցրեք բուսական յուղը, դրեք կրակին, ավելացրեք կտրտած սոխը, տապակեք մինչև ոսկեգույն երանգ ստանալը:

Տապակած սոխին ավելացրեք մսի խճողակը, ուժեղ կրակի վրա 5 րոպե տապակեք:

Կարդացեք նաև

Տապակած մսի հետ խառնեք սոյայի սոուսը, մսի համար նախատեսված համեմունքն ու կտրտած կանաչին: Ապա ավելացրեք կանաչ լոբին, աղ արեք, թավայի կափարիչը ծածկեք ու կրակը թուլացրեք:

Պարբերաբար խառնելով՝ պատրաստեք մինչև լոբու փափկելը:

Տեսանյութեր

Լրահոս