Ֆրանսուհիների ամենասիրելի աղցանը
Բաղադրիչներ
1. Ռուկոլա
2. Այծի պանիր
3. Թուզ – 2-3 հատ
4. Ռեհան
5. Ձիթապտղի յուղ
6. Բալզամիկ քացախ
7. Կանաչեղեն
8. Մեղր
Պատրաստման եղանակը
1. Թասի մեջ խառնել ռուկոլան, այծի պանիրը, մանր կտրատած թուզը և ռեհանի մի քանի տերև:
2. Շաղ տալ ձիթապտղի յուղից, բալզամիկ քացախից և մեղրից պատրաստված սոուսով: Ըստ ցանկության ավելացնել կանաչեղեն: Մատուցել մեկ բաժակ սպիտակ գինու հետ։
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը