Բաժիններ՝

Եփովի կրեմի բաղադրատոմս, որը միշտ լավ է ստացվում

Բաղադրիչներ

1. Կաթ – 1.2 լ

2. Ձու – 4 հատ

3. Ալյուր – 140 գ

4. Շաքարավազ – 620 գ

5. Կարագ – 40 գ

6. Վանիլին – 2 տուփ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթը լցնել կաթսայի մեջ: Ավելացնել շաքարավազը: Հասցնել եռման: Եռալուց 1 րոպե առաջ կրակն իջեցնել:

2. Կաթի տաքանալու հետ միաժամանակ՝ ձուն լավ հարել ալյուրի հետ:

3. Կաթնային խառնուրդը բարակ շիթով ավելացնել ձվային խառնուրդին: Լավ հարել:

4. Պատրաստի զանգվածը տեղափոխել մեծ կաթսայի մեջ և նորից դնել կրակին: Եփել՝ անընդհատ խառնելով, մինչև պնդանալը:

5. Կրեմին ավելացնել վանիլինը և կարագը: Լավ խառնել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Կրեմը պատրաստ է:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս