Բաժիններ՝

Պատրաստում ենք ամառային կոկտեյլ՝ ընկերական հավաքույթների համար

Բաղադրիչներ

1. Ձմերուկ – 250 գ
2. Ազնվամորի – 30 հատ
3. Կիտրոնի ֆրեշ – 30 մլ
4. Ազնվամորու օշարակ – 30 մլ
5. Գազավորված ըմպելիք – 100 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձմերուկի կեղևը մաքրել, հեռացնել կորիզները և հարել բլենդերով:

Կարդացեք նաև

2. Խառնել ձմերուկի խյուսը մնացած բաղադրիչների հետ, բացի գազավորված ըմպելիքից:

3. Ստացված զանգվածը քամել, լցնել գազավորված ըմպելիքը և սառույց ավելացնել: Մատուցելիս զարդարել թարմ ձմերուկով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս