Այսպիսի բորշչ երբեք չեք կերել
Բաղադրիչներ
1. Ելակ – 250 գ
2. Եգիպտացորենի օսլա – 15 գ
3. Ջուր – 500 մլ
4. Շաքարավազ – 20 գ
5. Թթվասեր
Պատրաստման եղանակը
1. Հատապտուղները լվանալ, լցնել կաթսայի մեջ, լցնել ջուր, շաքարավազ, ծածկել կափարիչով և հասցնել եռման: Հատապտուղներն անցկանցել մանր քերիչով:
2. Օսլան լուծել ջրի մեջ, խառնել հատապտղային խյուսի հետ և կրկին եռացնել:
3. Լցնել ափսեների մեջ, ավելացնել թթվասեր և զարդարել հատապտուղներով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը