Բաժիններ՝

Ամռան գլխավոր աղանդերը. տորթ՝ պաղպաղակով և բեզեով

Բաղադրիչներ

1. Սպիտակուց – 2 հատ
2. Շաքարավազ – 140 գ
3. Սերուցք (33-35%) – 200 գ
4. Պաղպաղակ – 300 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սպիտակուցները հարել մեկ պտղունց աղի հետ, այնուհետև աստիճանաբար ավելացնել շաքարավազը:

Կարդացեք նաև

2. Պետք է ստացվի խիտ զանգված:

3. Բեզեն տարածել յուղաթղթով պատված տապակի մեջ և 1.5-2 ժամվա ընթացքում չորացնել 90 աստիճան ջեռոցում:

4. Պատրաստի բեզեն կտորների վերածել:

5. Սերուցքը հարել, խտանալուց հետո ավելացնել բեզեի կտորները:

6. Զանգվածի կեսը լցնել կաղապարի մեջ:

7. Վրան լցնել փափկած պաղպաղակը, այնուհետև լցնել մնացած զանգվածը:

8. Տորթը դնել սառցախցիկը, մինչև ամբողջությամբ սառչի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս