Բաժիններ՝

Շոկոլադե կրեմ-գանաշ՝ տորթերի և կեքսերի համար

Բաղադրիչներ

1. Սերուցք (30%) – 200 մլ
2. Մուգ շոկոլադ – 200 գ
3. Կարագ – 50 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սերուցքը տաքացնել, չհասցնել եռման և ավելացնել շոկոլադը:

Կարդացեք նաև

2. Խառնել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

3. Ավելացնել կարագը:

4. Զանգվածը վերցնել կրակից և սառեցնել:

5. Հարել շոկոլադե գանաշը՝ մինչև ստացվի կրեմ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս