Բաժիններ՝

Ամենհամեղ կրեմը տորթերի և կարկանդակների համար

Բաղադրիչներ

1. Ձվի սպիտակուց – 4 հատ
2. Շաքարավազ – 1 բաժակ
3. Վանիլին
4. Կիտրոնաթթու – 1/4 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սպիտակուցները հարել, ավելացնել շաքարավազ, վանիլին և կիտրոնաթթու:

Կարդացեք նաև

2. Կրեմը դնել ջրային գոլորշու վրա (ջուրը պետք է եռա) և հարել:

3. Երբ զանգվածը խտանա, վերցնել ջրային գոլորշուց և հարել ևս 3-4 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս