Մի օգտագործեք այս մթերքները. դրանք առաջացնում են ցելյուլիտ

Կանանց գլխավոր մղձավանջներից մեկը ցելյուլիտն է: Փորձագետները շարունակում են ուսումնասիրություններ կատարել և բացահայտում են ցելյուլիտի առաջացման պատճառներն ու դրա վերացման ուղիները:

Интересно знать-ը գրում է, որ փորձագետները ներկայացրել են մի քանի մթերքներ, որոնք արժե հեռացնել սննդակարգից՝ նվազեցնելու համար ցելյուլիտի առաջացման վտանգը:

Սպիտակ ալյուրից պատրաստված մթերքներ

Սպիտակ ալյուրը պարունակում է ռաֆինացված ածխաջրեր, որոնք քայքայում են կոլագենը, որի գործառույթը մաշկի առաձգականությունը պահպանելն է:

Սուշի

Սուշիի շատ տեսակներ պատրաստվում են ճարպոտ մթերքներից, որոնք երկար ժամանակ մնում են օրգանիզմում:

Սոյայի սոուս

Եթե Դուք շատ եք օգտագործում սոյայի սոուս, ապա պետք է իմանաք, որ աղի մեծ քանակության պատճառով ջուրը մնում է հյուսվածքներում և առաջացնում է այտուց:

Ալկոհոլ

Այն վնասում է մաշկի առաձգականության համար պատասխանատու կոլագենի մանրաթելերը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Տեսանյութեր

Լրահոս