Բաժիններ՝

Մարինացված թարմ սունկ. ավելի հեշտ և արագ չի լինում

Բաղադրիչներ

1. Սունկ – 1 կգ

Մարինադի համար

1. Սխտոր – 5-7 ատամիկ
2. Ձիթայուղ – 160 մլ
3. Գինու քացախ (5%) – 80 մլ
4. Սև աղացած պղպեղ – 1/2 թ/գ
5. Դափնու տերև – 1 հատ
6. Բուրավետ պղպեղ – 3 հատ
7. Աղ – 1 թ/գ
8. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սունկը լվանալ, խոշոր կտրատել:

2. Մարինադի համար խառնել բոլոր բաղադրիչները:

3. Մարինադը լցնել սնկի վրա, ավելացնել մաղադանոս և մանրացրած սխտոր:

4. Դնել սունկը սառնարանի մեջ 5 ժամ, որից հետո կարելի է մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս