Բաժիններ՝

Կարտոֆիլով և ոսպով աղցան

Բաղադրիչները՝

• Կարտոֆիլ- 1 կգ

• ձեթ- 1 ճ/գ

• աղ- 1 թ/գ

• ոսպ- 2 բաժակ (խաշած)

• թարմ սպանախ- 1 կապ

Սոուսի համար՝

• ձեթ- 1/3 բաժակ

• սամիթ- 1/4 բաժակ (կտրատած)

• կանաչ սոխ-  1/4 բաժակ (կտրատած

• քացախ- 2 ճ/գ

• մանանեխ- 1 թ/գ

• մեղր- 1/2 թ/գ

• աղ- 1/2 թ/գ

• սև պղպեղ- 1/2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը՝

Կարտոֆիլը համաչափ կտրատել, համեմել ձեթով և աղով և եփել նախապես 200° տաքացված ջեռոցում՝ 50-60 րոպե, մինչև ոսկեգույն դառնա։

Սոուսի պատրաստման համար անհրաժեշտ էխառնել բոլոր բաղադրիչները։

Ջեռոցում պատրաստված կարտոֆիլին ավելացնել սպանախը և ոսպը։ Վերջում ավելացնել սոուսը, խառնել։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս