Բաժիններ՝

Տապակած ծովախեցգետիններ՝ խրթխրթան խմորով

Բաղադրությունը՝

  • ծովախեցգետին- 0.5 կգ
  • բուսայուղ
  • ձու- 4 հատ
  • թան կամ կաթ- 1 բաժակ
  • աղ, սև պղպեղ
  • կարագ
  • ալյուր- 1 բաժակ
  • եգիպտացորենի ալյուր- 1 բաժակ
  • սխտորի փոշի- 2 ճ/գ

Սոուսի համար՝

  • մայոնեզ
  • քաղցր չիլի սոուս
  • աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը՝ 

Բուսայուղը մեծ, հաստ հատակով տապակի մեջ միջին ջերմության վրա տաքացրեք: Ափսեի մեջ հարել ձուն և թանը, ավելացնել աղ և պղպեղ։

Առանձին ամանի մեջ խառնել ալյուրը, եգիպտացորենի ալյուրը, աղը, պղպեղը, սխտորի փոշին և պղպեղը։

Ծովախեցգետինը սկզբում թաթախել ձվի մեջ, ապա ալյուրի։

Շատ տաք բուսայուղի մեջ տապակել 3 րոպե՝ մինչև խրթխրթան և ոսկե դարչնագույն դառնալը։

Մատուցել՝ սոուսի հետ։

Տեսանյութեր

Լրահոս