Բաժիններ՝

Նեխուրով ոչխարի կամ հավի միս

Բաղադրամասեր՝

  • Ոչխարի կամ հավի միս- 500 գրամ
  • նեխուր- 3 հատ
  • սոխ- 1 հատ
  • լիմոն
  • ձու- 1 հատ
  • հալած յուղ
  • կարագ
  • աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի։

Պատրաստման եղանակը՝

Ոչխարի կամ հավի միսը տապակել, դնել խորը կաթսայի մեջ։ Սոխեռած անել, ավելացնել մանր կտրատած նեխուրը, աղ, պղպեղ անել և վրան տաք ջուր լցնել, որպեսզի մթերքը ծածկվի:

Փակ վիճակում եփել։

Կարդացեք նաև

Խյուսը պատրաստելու համար՝

Ձվի դեղնուցը հարել կարագի հետ, ավելացնել խաշած մսի արգանակից: Այնուհետև խառնուրդը դնել կրակին և անընդհատ խառնելով՝ հասցնել եռման, ավելացնել լիմոնի հյութ, խառնել և կրակի վրայից վերցնել:

Մատուցելիս՝ մսի վրան լցնել խյուսը, զարդարել նեխուրի շյուղերով։

 

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս