
Հավի թևիկները՝ սոյայի սոուսի մեջ

Բաղադրիչները՝
- 12 հատ հավի թևիկ
- 4 ճ/գ սոյայի սոուս
- 3 ճ/գ ձիթապտղի ձեթ
- 1 ճ/գ մեղր
- աղացած սպիտակ պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Սոյայի սոուսը խառնեք մեղրի, պղպեղի ու ձիթապտղի ձեթի հետ:
Հավի թևիկներին քսեք ստացված խառնուրդն ու 1 ժամ թողեք մարինացվեն:
Հավի թևիկները տեղադրեք ձեթով պատված տապակի մեջ, 45 րոպե տապակեք 200 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում:
Մատուցելիս թևիկները զարդարեք հաղարջի հատիկներով:
Որպես խավարտ կիսաեփ բանջարեղեն մատուցեք: