Բաժիններ՝

Անտառապահի տապակա

Բաղադրիչները՝

  • 500 գ տավարի փափկամիս
  • 800 գ սունկ
  • 3 գլուխ սոխ
  • 150 գ կարագ
  • 6-8 հատ կարտոֆիլ
  • 300 գ թթվասեր
  • 3-4 ճյուղ սուսամբար
  • աղացած սև պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը կիսաօղակաձև կտրատեք: Կտրատեք նաև սունկը:

Թավայի մեջ դրեք կարագը, տաքացրեք: Ավելացրեք կտրտած սոխը, տապակեք մինչև թափանցիկ դառնալը: Սոխին ավելացրեք կտրտած միսը, 7 րոպե տապակեք: Լցրեք սունկը, աղ արեք, միասին 20-25 րոպե տապակեք: Վերևում շարեք հաստ տաշեղների ձևով կտրատած կարտոֆիլը, աղ ու պղպեղ արեք: Թավան ծածկեք կափարիչով, և սնկերով ու բանջարեղենով միսը շոգեխաշեք մինչև պատրաստ լինելը: Անհրաժեշտության դեպքում մի քիչ ջուր ավելացրեք:

Կարդացեք նաև

Պատրաստ լինելուց րոպեներ առաջ ավելացրեք թթվասերը, սուսամբարի տերևները: Մատուցելուց առաջ տերևները հեռացրեք:

Միսը և բանջարեղենը մատուցեք շոգեխաշելու ընթացքում առաջացած սոուսի հետ մեկտեղ:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս