Բաժիններ՝

Բանանը փափուկ խմորի մեջ

Բաղադրիչները՝

  • 3 հատ բանան
  • 1/2 բաժակ ցորենի ալյուր
  • 2 հատ ձու
  • 2 ճ/գ շաքարավազ
  • 1 ճ/գ շաքարի փոշի
  • 1/2 թ/գ աղացած դարչին
  • 1 բաժակ բուսական ձեթ

Պատրաստման եղանակը

Խմորի համար ձվի դեղնուցներն առանձնացրեք սպիտակուցներից, դեղնուցները հարեք շաքարավազի ու ալյուրի հետ: Ավելացրեք առանձին հարած սպիտակուցներն ու խառնեք:

Բանանները կտրատեք, թաթախեք փափուկ խմորի մեջ և տապակեք ձեթի մեջ մինչև ոսկեգույն երանգ ստանալը:

Կարդացեք նաև

Մատուցելիս փափուկ խմորով բանանների վրա շաքարի փոշի ու դարչին ցանեք:

Տեսանյութեր

Լրահոս