Խոզապուխտով ու անանասով պիցցա
Բաղադրիչները՝
500 գ շերտավոր խմոր
Միջուկի համար
- 500 գ խոզապուխտ
- 300 գ պինդ պանիր
- 200 գ սունկ
- 100 գ պահածոյացված անանաս
- 100 գ լեչո
- 3 գլուխ սոխ
- 2 հատ խաշած ձու
- 1 ճ/գ կտրտած սամիթ
- աղացած սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Խմորը 0,5 սմ հաստությամբ բացեք, վրան պատառաքաղով անցքեր արեք:
Խոզապուխտը, անանասն ու սունկը բարակ շերտերով կտրատեք: Սոխը կիսաօղակաձև կտրատեք, պանիրն ու ձուն էլ խոշոր քերիչով քերեք:
Ջուր քսած տապակի մեջ տեղադրեք բացած խմորը, վրան քսեք լեչոն: Լեչոյի վրա շարեք սոխը, ձվերը, խոզապուխտը, սնկերն ու անանասը, լցրեք քերած պանիրն ու սամիթը, պղպեղ արեք:
Տեղադրեք ջեռոցում մինչև պատրաստ լինելը:
Մատուցելիս կտրատեք, մասերի բաժանեք: