Բաժիններ՝

Խնձորով ու ծիրանաչրով աղցան

Բաղադրիչները

  • 2 հատ գազար
  • 2 հատ կանաչ խնձոր
  • 250-300 գ ծիրանաչիր
  • 200-250 գ ընկույզ
  • 3 պճեղ սխտոր
  • մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի
  • աղ, աղացած սև պղպեղ, կանաչի

Պատրաստման եղանակը

Ծիրանաչիրը լվացեք ու չորացրեք: Խնձորն ու գազարը լվացեք, մաքրեք, խնձորի կորիզները հեռացրեք:

Գազարը խոշոր քերիչով անցկացրեք: Ծիրանաչիրը կտրատեք: Լցրեք խորը պնակի մեջ:

Կարդացեք նաև

Խնձորը կտրատեք, ավելացրեք աղցանին: Ավելացրեք նաև կտրտած ընկույզը:

Սխտորը ճզմեք, ավելացրեք մայոնեզին ու խառնեք:

Մայոնեզը ավելացրեք աղցանին, լավ խառնեք, աղ ու պղպեղ արեք: Տեղադրեք սառնարանում:

Մատուցելուց առաջ զարդարեք կանաչիով:

Տեսանյութեր

Լրահոս