Բաժիններ՝

Բադրիջանը՝ պանրով

Բաղադրիչները՝

  • 1 հատ բադրիջան
  • 2 հատ լոլիկ
  • 70 գ պինդ պանիր
  • 2 պճեղ սխտոր
  • աղ ու կանաչի՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Բադրիջանը 10 մմ հաստությամբ օղակաձև կտրատեք: Աղ արեք, 30 րոպեով տեղադրեք պնակի մեջ, ապա լվացեք ու չորացրեք:

Բադրիջանի օղակները տեղադրեք կերակրի թաղանթ փռած տապակի մեջ: Բադրիջանների վրա կտրտած սխտոր լցրեք:

Կարդացեք նաև

Լոլիկները բարակ օղակների ձևով կտրատեք, տեղադրեք բադրիջանի օղակների վրա:

Պինդ պանիրը խոշոր քերիչով քերեք, լցրեք լոլիկի վրա: Տապակը 30 րոպեով տեղադրեք 180 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում:

Պատրաստի բադրիջանները տեղադրեք մեծ ափսեի մեջ, վրան կտրտած կանաչի լցրեք ու մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս