Բադրիջանը՝ պանրով
Բաղադրիչները՝
- 1 հատ բադրիջան
- 2 հատ լոլիկ
- 70 գ պինդ պանիր
- 2 պճեղ սխտոր
- աղ ու կանաչի՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Բադրիջանը 10 մմ հաստությամբ օղակաձև կտրատեք: Աղ արեք, 30 րոպեով տեղադրեք պնակի մեջ, ապա լվացեք ու չորացրեք:
Բադրիջանի օղակները տեղադրեք կերակրի թաղանթ փռած տապակի մեջ: Բադրիջանների վրա կտրտած սխտոր լցրեք:
Լոլիկները բարակ օղակների ձևով կտրատեք, տեղադրեք բադրիջանի օղակների վրա:
Պինդ պանիրը խոշոր քերիչով քերեք, լցրեք լոլիկի վրա: Տապակը 30 րոպեով տեղադրեք 180 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում:
Պատրաստի բադրիջանները տեղադրեք մեծ ափսեի մեջ, վրան կտրտած կանաչի լցրեք ու մատուցեք: