Բաժիններ՝

Նագեթս

Բաղադրիչները՝

  • հավի փափկամիս- 500 գ
  • կիտրոնի հյութ- 3 ճ/գ
  • սխտոր- 3-5 պճեղ
  • ձու- 1 հատ
  • մանրացրած չորահաց- 0,5 բաժակ
  • բուսական յուղ- 3-5 ճ/գ
  • աղ, աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Հավի փափկամիսը մի քանի ոչ մեծ կտորների բաժանեք: Աղ ու պղպեղ արեք, ավելացրեք ճզմած սխտորը, լավ խառնեք:

Առանձին պնակի մեջ 3-4 ճ.գ. ջրի հետ հարեք ձուն:

Կարդացեք նաև

Տափակ ափսեի մեջ լցրեք մանրացրած չորահացը:

Հավի մսի կտորները նախ թաթախեք ձվի, հետո չորահացի մեջ:

Թավայի մեջ լցրեք բուսական յուղը, տաքացրեք: Հավի մսի կտորները յուղի մեջ երկու կողմից տապակեք մինչև ոսկեգույն երանգ ստանալը:

Պատրաստի նագեթսները տեղադրեք անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը ներծծվի: Հետո մեծ ափսեով մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս