Բաժիններ՝

Ընկույզով հալվա

Բաղադրիչներ

Ալյուր – 300 գ

Շաքարավազ – 200 գ

Կարագ – 180 գ

Ընկույզ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

Թույլ կրակի վրա հալեցնել կարագը,կամաց-կամաց ավելացնելով ալյուրը՝ անդադար խառնեք մոտավորապես 30 րոպե։

Այնուհետև ավելացնել շաքարավազը և շարունակել խառնել ևս 10 րոպե, որպեսզի այն ամբողջությամբ հալվի։

Ստացված խառնուրդը տեղափոխել հարմարավետ ափսեի մեջ և հարթեցնել, կտրատել քառակուսիների, յուրաքանչյուրը զարդարել կես ընկույզով։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս