Բաժիններ՝

Հավի կրծքամսով սպագետտի

Բաղադրիչներ

Հավի կրծքամիս – 300 գ

Սպագետտի կամ արիշտա – 200 գ

Թթվասեր – 200 մլ

Սխտոր – 2 պճեղ

Սոխ – 1 հատ

Պապրիկա – 0,5 թ/գ

Օրեգանո – 0,25 թ/գ

Աղ

Պղպեղ

Բուսայուղ – 2-3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

Հավի միսը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղի մեջ, ավելացնել մանր կտրատած սոխն ու սխտորը և շարունակել տապակել ևս 7 րոպե, որպեսզի սոխը կարմրի։

Այնուհետև համեմել աղով, համեմունքներով և ավելացնել քաղցր պապրիկա։

Ավելացնել թթվասեր և սոուսը բերել եռման աստիճանի:

Եռացնել այնքան մինչև ստանալ ցանկալի խտություն։

Եփած սպագետտին ավելացնել սոուսի վրա, խառնել և մատուցել։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս