Բաժիններ՝

Կաթնաշոռով շառլոտկա. այս բաղադրատոմսը, հավատացեք, լավագույնն է

Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 200 գ
2. Ձու – 4 հատ
3. Շաքարավազ – 150 գ
4. Խնձոր – 2 հատ
5. Ալյուր – 200 գ
6. Փխրեցուցիչ – 1 տուփ
7. Թթվասեր – 3 ճ/գ
8. Շաքարի փոշի – 1 ճ/գ
9. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձուն և շաքարավազը հարել:

Կարդացեք նաև

2. Ավելացնել կաթնաշոռը, թթվասերը և մի պտղունց աղ։ Խառնել:

3. Ավելացնել ալյուրն ու փխրեցուցիչը։

4. Թխման համար նախատեսված կաղապարը յուղապատել, խմորը լցնել:

5. Խնձորները շերտատել և շարել պիրոգի վրա:

6. Թխել 35-40 րոպե, 180 աստիճան նախապես տաքացրած ջեռոցում:

7. Սառած պիրոգի վրա շաքարի փոշի շաղ տալ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս