Բաժիններ՝

Ֆրանսուհիների ամենասիրելի աղցանը

Բաղադրիչներ

1. Ռուկոլա
2. Այծի պանիր
3. Թուզ – 2-3 հատ
4. Ռեհան
5. Ձիթապտղի յուղ
6. Բալզամիկ քացախ
7. Կանաչեղեն
8. Մեղր

Պատրաստման եղանակը

1. Թասի մեջ խառնել ռուկոլան, այծի պանիրը, մանր կտրատած թուզը և ռեհանի մի քանի տերև:

Կարդացեք նաև

2. Շաղ տալ ձիթապտղի յուղից, բալզամիկ քացախից և մեղրից պատրաստված սոուսով: Ըստ ցանկության ավելացնել կանաչեղեն: Մատուցել մեկ բաժակ սպիտակ գինու հետ։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս