Բաժիններ՝

Սպանախով և ծովախեցգետնով աղցան

Բաղադրիչներ

1. Սպանախ – 150 գ

2. Ծովախեցգետին – 350 գ

3. Չերրի լոլիկներ – 100 գ

4. Բալզամիկ քացախ – 1 ճ/գ

5. Սխտոր – 1 պճեղ

6. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ծովախեցգետինները եփել աղ արած ջրում:

2. Ծովախեցգետինները մաքրել, տապակել բուսայուղով, ավելացնել մանր կտրատված սխտորը:

3. Սպանախը կտրատել, լցնել ամանի մեջ, ցողել բալզամիկ քացախով: Այնուհետև ավելացնել չերրի լոլիկները և տապակած ծովախեցգետինները: Խառնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս