
Ձեր երազանքների պաստան

Բաղադրիչներ
1. Պեննե պաստա – 80 գ
2. Լոլիկ – 70 գ
3. Սխտոր – 10 գ
4. Թարմ մաղադանոս – 20 գ
5. Ձիթապտղի յուղ – 30 գ
6. Աղ
7. Չիլի պղպեղ – 1 հատ
8. Ձիթապտուղ – 30 գ
9. Ռեհան – 10 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Լոլիկը և սխտորը տապակել ձիթապտղի յուղի մեջ կես ժամ։ Համեմեղ աղով: Ավելացնել կտրատած մաղադանոսը:
2. Պեննեն եփել այնպես, ինչպես նշված է փաթեթավորման վրա:
3. Եփվելուց հետո պեննեն ավելացնել լոլիկով սոուսին: Մատուցել՝ զարդարելով ձիթապտուղներով և ռեհանով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը