Բաժիններ՝

Օրը սկսեք ճիշտ նախաճաշով

Բաղադրիչներ

1. Ֆրանսիական բագետ

2. Սերուցքային պանիր

3. Խաշած ձու

4. Հազարի թերթիկներ

Պատրաստման եղանակը

1. Հազարի թերթիկները և լոլիկը լվանալ: Լոլիկը շերտատել, հազարի թերթիկները ձեռքերով մանրացնել:

2. Սերուցքային պանիրը հաստ շերտով տարածել հացի վրա:

3. Վրան դնել հազարի թերթիկները, լոլիկի շերտը և խաշած ձուն:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս