Բաժիններ՝

Հավի ճուտը՝ հազրեվարդով և սպիտակ գինիով

Բաղադրիչներ

1. Հավի ազդր – 6 հատ

2. Ալյուր – 80 գ

3. Ձիթայուղ – 30 մլ

4. Սպիտակ գինի – 200 մլ

5. Թարմ հազրեվարդ – 3 ճյուղ

6. Դափնու տերև – 2 հատ

7. Աղ, սև աղացած պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 220 աստիճան: Ազդրերը թավալել աղի, պղպեղի և ալյուրի մեջ:

2. Ազդրերը տապակել յուղով բոլոր կողմերից 10 րոպե:

3. Ավելացնել գինին, հազրեվարդը և դափնու տերևը: Եփել 2 րոպե, հետո ավելացնել 1.5 բաժակ ջուր և հասցնել եռման: Ծածկել կափարիչով և 45 րոպե դնել ջեռոցը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս