Բաժիններ՝

Այսպիսի բորշչ երբեք չեք կերել

Բաղադրիչներ

1. Ելակ – 250 գ
2. Եգիպտացորենի օսլա – 15 գ
3. Ջուր – 500 մլ
4. Շաքարավազ – 20 գ
5. Թթվասեր

Պատրաստման եղանակը

1. Հատապտուղները լվանալ, լցնել կաթսայի մեջ, լցնել ջուր, շաքարավազ, ծածկել կափարիչով և հասցնել եռման: Հատապտուղներն անցկանցել մանր քերիչով:

Կարդացեք նաև

2. Օսլան լուծել ջրի մեջ, խառնել հատապտղային խյուսի հետ և կրկին եռացնել:

3. Լցնել ափսեների մեջ, ավելացնել թթվասեր և զարդարել հատապտուղներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս